Nieuwe lijn opblaasbare tenten en starshade’s

Vol trots presenteert LPTent de lancering van onze nieuwe Starshade en Opblaasbare marketing divisie. Om te voldoen aan de veeleisende normen van onze klanten, hebben onze ontwerpers een visueel verbluffende en extreem stabiel product ontworpen. Welke bij de meest veeleisende evenement professionals en marketingbedrijven hoge ogen zal gooien.

Beschikbaar in diverse kleuren. Maar ook volledig of gedeeltelijk bedrukt in uw huisstijl, met uw product of logo maakt de Starshade – Starfull tent┬áhet ideale marketing tool voor u of uw klant.

Met groot enthousiasme willen wij u ook onze nieuwe opblaasbare marketing divisie presenteren. De producten uit onze opblaasbare marketing divisie zijn licht, klein en gemakkelijk te bouwen met behulp van slechts 1 kleine krachtige pomp. De producten zijn 100% luchtdicht en dienen dus niet continu opgeblazen te worden. Kortom met onze nieuwe opblaasbare producten steelt uw bedrijf de show op elk evenement.

Wij zullen binnenkort onze website herzien met deze en enkele andere nieuwe revolutionaire producten. In de tussentijd kunt u de catalogus voor deze producten vinden op http://www.vvep.nl/opblaasbare-tenten.html.

Voor vragen en opmerkingen kunt u ons altijd contacteren.